blub® - steklenica za odstranjevanje vodnega kamna

blub®, steklenica za odstranjevanje vodnega kamna

 

blub odstranjuje vodni kamen 
blub je steklenica s filtrom za odstranjevanje mineralnih delcev iz vode, ki jo uporabljamo za likalnike in ostale manjše gospodinske aparate. 

V kartuši filtra blub je smola ionskega izmenjevalca, s katerim se iz vode odstrani več kot 80% mineralov, ki tvorijo vidni kamen. Rezultat je mehka voda. 

Delovanje blub: 
Mechčanje je izločanje Ca in Mg ionov iz vode. To pomeni, da se Ca in Mg ioni v vodi izmenjajo z Na ioni, vezanimi na smoli ionskega izmenjevalca. Izčrpana smola ionskega izmenjevalca se regenerira z razstopino NaCl (soli).  

blub je ekonomičen in okolju prijazen: blub_ekonomicen_in_okolju_prijazen
blub kartuša se regenerira s pomočjo kuhinjske soli. Postopek regeneracije je opisan v navodilih. 

Uporaba steklenice bulb ni časovna omejena! Zaradi tega ni potrebno kupovati destilirane vode ter dragih filtrirnih kartuš. Nobega likalnika ne boste potrebovali, saj starega ne bo uničil vodni kamen! 

Pri stekelnici blub gresta ekonomija in ekologija z roko v roki!  

blub se uporablja za različne namene 
Steklenica blub predstavlja učinkovito rešitev mehčanja vode, ki se uporablja za različne namene. V nekaterih primerih je uporaba blub še posebej priporočjiva. 

Vode iz blub se ne sme uporabljati v prehranske namene za ljudi.  

blub je patentiran
blub je rezultat dolgotrajnih raziskav, ki jih je izvedel vodilni italjanski proizvajalec parnih aparatov za domoča in profesionalno rabo. Rezultat teh preiskav je bilo več patentov, ki ščitijo blub pred ponarejanjem v Evropi in na večini drugih glavnih tržišč.  

blub_logo_prodaja_rkmteamblub_flasa_steklenica

Prenesi si pdf prezentacijo – blub®, steklenica za odstranjevanje vodnega kamna.